Fernisering af "Fællesværket"

Trivselshuset

Kom og se ”Fællesværket”, der er skabt af kunstneren Ezekiel Danok og mennesker fra hele Holstebro Kommune på workshops i løbet af året. Til disse workshops har hvert individ stillet sig selv det samme spørgsmål inden de malede ”Hvem er jeg”, og det er det udtryk, vi vil få at se i fællesværket.

Målet med Fællesværket er at vise mangfoldigheden i vores samfund og vise, at sammen kan vi meget mere. Forskelligheder behøver ikke skabe splittelse og frygt, hvis vi mødes om det vi kan blive enige om.

Til ferniseringen vil I også møde "Gi’ en lap"-gruppen, der på samme vis har formået at skabe sammenhængskraft på tværs af hele kommunen. De vil fortælle om deres rejse, der startede før Corona, og hvordan det at strikke lapper blev en måde at være en del af fællesskabet, på trods af isolation og restriktioner. Tæpperne vil denne aften bliver overrakt til en repræsentant for de hjemløse, som skal have tæpperne og dermed mærke varmen fra borgerne i Holstebro.

Der vil være fællesspisning ca. kl. 19, hvor frivillige vil servere mad lavet af produkter fra Fødevarebanken. Alle er velkomne til at deltage – der bliver oprettet tilmelding til spisning af hensyn til køkkenet. Følg med på Trivselshusets facebookside og Holstebro Byjubilæum.

Dato: Lørdag 14. september 2024

Klokken: 15.30 - 21.30

Sted: Trivselshuset, Asagården 55 A (skriv Asagården 31 i GPS)

14
SEP
keyboard_arrow_up