Åbent Hus Jydske Dragonregiment

Jydske Dragonregiment

Kom til Åbent Hus på Dragonkasernen i Holstebro – en festlig dag med mange spændende indslag og oplevelser – med alvor, sjov, højtidelighed og respekt.

Efter den officielle åbning i øvelsesterrænet ved regimentschef oberst Søren Damgaard Møller vil vi afholde en kort gudstjeneste, hvor vi mindes og ærer vore faldne.

Derefter skifter scenen i terrænet til bulder og brag, hvor den traditionsrige kampdemonstration med masser af tonstungt grej og dygtige soldater vil udspille sig lige foran publikum.

Hele kasernen vil i løbet af dagen være fyldt med oplevelser for alle. Her kan du se topmoderne udstyr og våben, vores nye supermoderne garageanlæg, møde vores soldater og få en snak - og måske selv være soldat for en dag.

Det historiske veteranpanser er naturligvis også på plads med de flot vedligeholdte køretøjer, og du kan også opleve de historiske vingesus på Dragonmuseet.

Der er indrettet et Food Corner, hvor du kan få lidt godt til ganen, og hvem ved, mon ikke også du i løbet af dagen møder nogle af dine gamle soldaterkammerater?

Dagen sluttes af med en parade på paradepladsen.

Kom i god tid - der kommer ganske givet mange gæster!

Læs mere her

Dato: Lørdag 25. maj 2024

Klokken: 10.00 - 15.30

Sted: Jydske Dragonregiment, Dragonkasernen 1, 7500 Holstebro

Pris: Gratis

25
MAJ
keyboard_arrow_up