Vemb viser vej!

Vemb Kultur- og Forsamlingshus

Hvem: Foreningen Vemb Kultur- og Forsamlingshus i samarbejde med lokale beboere, forretninger, institutioner, miljøer, foreninger i Vemb og Holstebro.

Hvornår: Fredag den 23. august 2024

Mødested: For holstebroere på Holstebro Station cirka klokken 15.00 med afgang til Vemb 15.15 – for Vemb-borgere på stationen i Vemb klokken 15.30.

Hvad: En række overraskende, oplysende og underholdende arrangementer, foredrag, situationer, tableauer, udforskninger, tilbud, opførelser, kunstneriske oplevelser og smagsprøver bliver kædet sammen, mens publikum føres rundt i Vemb.

Der vil være underholdning i toget på vej mod Vemb. Vemb Station vil være udsmykket - og byde på underholdning og muligvis en historie eller to. Der er planer om alskens sjove indslag fra transportkørsel rundt i byen til aktiviteter i hestevogn(e), optræden af Det Kgl. Teaters Balletskole, masser af musik, rødgrød med fløde i Kultur- og Forsamlingshuset, aktiv deltagelse af byens butikker, grillpølser, spejdere og historier om fiskeri med mere på pladsen ved Storå, fortællinger for børn, tableau ved Vemb Kirke, skolebørn i optog med figurer, de selv har fremstillet, fortælling i Badmintonhallen og teaterindslag/tableauer.

Når programmet er på plads, vil man kunne læse om det på kulturhusets hjemmeside smagogsans.dk

Dato: Fredag 23. august 2024

Klokken: 15.00 - 20.00

Pris: Gratis

23
AUG
keyboard_arrow_up