KOM MED PÅ HOLDET

Bliv frivillig til byjubilæet

Vil du være med til at skabe et brag af et jubilæumsår sammen med andre? Har du lyst til at hjælpe med forberedelse og afvikling af forskellige events i 2024? Så tilmeld dig til Byjubilæets Frivillighold.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig frivilligholdet

Når du tilmelder dig som frivillig til byjubilæet, bliver du en del af et hold, som gør en forskel. En forskel, der skaber stor værdi for Holstebro og vores fælles fejring af 750-års byjubilæet.

Du vil løbende modtage mails med information om de opgaver, du kan melde dig på, og ikke mindst invitationer til eksklusive arrangementer for byjubilæets frivillige. Opgaverne varierer i både indhold og omfang og kan blandt andet være bespisning, oprydning, information/guidning, salg, opstilling og klargøring og mange andre tjanser.

1. Tilmeld dig via formularen

Vi noterer din oplysninger, og du er officielt en del af holdet!

2. Vi kontakter dig

Du vil få en velkomsthilsen og derefter løbende modtage mails med opgaver og arrangementer i byjubilæet. Der vil også løbende være infomøder for nye frivillige.

3. Kom med!

Du melder dig på aktuelle opgaver eller indløser billet til et frivillig-arrangement i løbet af året. Du kan altid afmelde dig byjubilæets frivillighold eller ændre din oplysninger.  

Vil du vide mere? – kontakt byjubilæets frivilligkoordinator Mia Vad Hove på mia.vad.hove@holstebro.dk

Meld dig som frivillig her
 

Frivillige der deler frugt ud til løb

Opsætning af sceneudstyr