Udstilling: Draget mod Dybet

Strandingsmuseet

Vi mennesker har altid været dybt fascinerede af havet og draget mod det, der gemmer sig under overfladen. I en ny ekstraordinær særudstilling forener Strandingsmuseum St. George moderne kunst med fortællinger om fortidens undervandsarbejde og Danmarks allerførste dykkere.

Fem kunstnere bruger lyd, videokunst, interaktive skulpturer, glasprint og grafiske tryk til at fortolke og formidle deres syn på den undersøiske verden og havet. I udstillingen møder vi også nogle af de mange væsener, der lever på skibsvrag på havets bund. Når skibe går ned, skaber de nemlig levesteder for mange arter.

Særudstillingen bliver koblet sammen med en række events i løbet af 2024. Her vil Strandingsmuseum St. George danne rammen om seks ’Eventyrlige aftener’, hvor musikere og fortællere vil indhylle børn og voksne i et forunderligt univers med havet og den undersøiske verden som tema.

Til den officielle åbningsreception af udstillingen, lørdag 10. februar 2024, er der tegnekoncert for børn med tegner Rasmus Bregnhøi, Thomas Agergaard (saxofon) og Simon Toldam (tangenter).

Dato: 8. februar 2024 - 30. december 2024

Klokken: 10:00 - 17:00

Sted: Strandingsmuseum St. George, Vesterhavsgade 1E, Thorsminde, 6990 Ulfborg

Handicapegnet: Ja

For gangbesværede: Ja

Vand med teksten 'Draget mod dybet'
8
FEB
30
DEC
keyboard_arrow_up